Nieuws > Groenten in de hoofdrol

Nieuw op onze menukaart:

Een 6 gangen menu met de nadruk op groenten,
dat MOET je komen proeven!

DE GROENTEN IN DE HOOFDROL


Zeegroenten

aardappelwafel met zeekool, bereidingen van Hollands wier, krokante aardappelschilfers

Kimchi
shiitake, boerenkool, miso-mayonaise, geitenroom, kaviaar van sesamolie
Extra: 2 Fine de Claire oesters € 7,50

Bloemkool
gebakken in beurre noisette, burrata, hazeldaise, Italiaanse truffel

Tortellini
van rogge met een vulling van waterkastanje, brandnetel, looksoorten

Rootatouille
knolgewassen, moutaarde, saus van gefermenteerde bospeen
Extra: op de huid gebakken skrei € 10

Bergamot
taartje, rozemarijncrumble, geitenyoghurtijs

Menu 6 gangen € 75 Wijnarrangement 6 glazen € 50

Reserveren kan hier tot eind maart (ovv groenten).