Nieuws > Een feestjaar komt nooit alleen!

Stond Chef-kok Carlo Chantrel in 2015 een kwart eeuw achter het fornuis van De Zwaan en vierde ikzelf in 2016 mijn jubileum? De komende jaren blijft het feest. Zo bestaat uw favoriete restaurant dit jaar maar liefst 60 jaar. En komt ons Alliance Gastronomique clubje alweer voor het 50ste jaar bij elkaar. En 11 december voor de 24ste keer onderscheiden met een Michelinster. We hebben dus weer genoeg te vieren. En omdat we dat het allerliefst met u doen, heb ik twee feestelijke arrangementen samengesteld..

Om maar rond het middaguur te beginnen… Wat denkt u bijvoorbeeld van dit gastronomische Alliance 3 gangen lunch arrangement met alles erop en eraan* voor 50 euro? Goud toch?! (3 gangen keuze van de chef-menu, aperitief, 2 glazen wijn en koffie met mignardises).

Schuift u liever ’s avonds aan? Maak uw smaakpapillen dan maar nat. Want voor het fraaie 3 gangen diner dat u door de week bij ons kunt bestellen, hebben we 60 jaar kwaliteit uit de kast gehaald om de meest spectaculaire innovaties van het moment ter tafel te toveren. En de prijs? Precies! Niet meer dan 60 euro voor de gelegenheid. Sam Schelfaut, onze nieuwe Maître, heeft hier een fraai wijnarrangement 30 euro bij bedacht!

(De aanbieding voor het diner geldt het hele jaar behalve op vrijdag en zaterdag).

Ons verleidingsarrangement serveren we wel op vrijdag!
 

Reserveer hier